Bezoek

Onze technisch-commerciële medewerkers of vertegenwoordigers maken graag met u een afspraak om ter plaatse het concept van uw project te bespreken. Tijdens het bezoek bekijken ze de locatie van uw project en bespreken ze met u uw doelstellingen. Aansluitend krijgt u uitleg over de wijze waarop Deforche Construct een project in de ontwerpfase aanpakt.

Advies & Design

Deforche Construct heeft de jarenlange expertise en de innovatieve knowhow om u vakkundig te adviseren bij de realisatie van uw project. Naast advies over de ontwikkeling van een tuincentrum bieden wij ook advies over het design. Om tot een optimaal design te komen, houden wij rekening met tal van elementen zoals locatie, oriëntatie, feeling, dimensies en verlichting.

Productie & Montage

Deforche Construct heeft een eigen studiebureau en productie-eenheid. We bieden gecertificeerde allround kwaliteit. Verder beschikken we ook over eigen deskundige montageteams in binnen- en buitenland. Na de designfase gaat ons studiebureau aan de slag. Het waakt erover dat alle elementen tot in de perfectie op elkaar zijn afgestemd. Omdat we alles 'in-house' produceren, zijn we bijzonder flexibel en is ieder ontwerp realiseerbaar. Dit laat ons toe om een maximale kwaliteit te garanderen en de leveringstermijnen strikt op te volgen.

Oplevering

Voor het einde van de montage wordt tijdens de vooroplevering met de klant overlopen welke punten nog afgewerkt moeten worden. Een gespecialiseerd team komt ter plaatse voor een feilloze voltooiing van het project. Zodra deze fase is afgerond, maken we met de klant een afspraak voor de definitieve oplevering.

Toonaangevende internationale speler in complexe architecturale constructies in glas, staal en aluminium

Deforche Construct nv is een flexibel familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw van complexe architecturale constructies in glas, staal en aluminium voor land- en tuinbouwbedrijven, tuincentra, onderzoekcentra en voor de industrie in het algemeen. Ook architecten en studiebureaus doen vaak een beroep op onze knowhow voor het ontwerp, de productie en de constructie van uitdagende architectonische constructies.

meer

 

Advies & design

Deforche Construct bouwt niet alleen; we bieden ook gefundeerd advies over de ontwikkeling en het design van uw project.

MEER

Deforche - Gartencenter

Tuincentra

Deforche Construct bekijkt de realisatie van uw tuincentrum vanuit een overkoepelend perspectief. We focussen op het geheel van technische, economische en architecturale facetten.

MEER

Onderzoekscentra

Deforche Construct heeft een unieke expertise uitgebouwd in het ontwerp, de constructie en de uitrusting van serres/kassen die geconcipieerd worden voor onderzoeksdoeleinden.

MEER

Serres

Deforche Construct is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de bouw van staal- en glasconstructies voor land- en tuinbouwbedrijven, tuincentra, onderzoekcentra en de industrie in het algemeen. Binnen ons assortiment onderscheiden we drie hoofdtypes: breedkap, cabrio en venlo.

MEER

TURNKEY PROJECTS

Onze absolute sterkte is onze totaalaanpak. We ontwerpen en bouwen niet enkel serreconstructies. We staan ook in voor de integrale coördinatie en realisatie van het project. Sleutel-op-de-deur dus, waarbij Deforche Construct uw 'Single Point Of Contact' (SPOC) is.

concept
ontwerp
studie
productie
montage
technieken
omgeving
afwerking
onderhoud

Portfolio

alle portfolioitems
Deforche Construct - PPEV Bâtiment Môle
PPEV Bâtiment Môle
Specials
Lux Green Marche - Deforche Construct
Lux Green Marche
Advies & design, Tuincentra, Serres
Lux Green Messancy - Deforche Construct
Lux Green Messancy
Tuincentra
Intratuin Zuidplas
Intratuin Zuidplas
Tuincentra

Events

alle events
Events 2020
IPM 2021